Naast jouw lichaam beschik je over een energiesysteem in de vorm van een aura of energieveld en chakra’s. Doordat we constant met elkaar omgaan raakt ons energiesysteem vervuild met emoties en stemmingswisselingen van de mensen met wie wij omgaan . Een healing is het schoonmaken van jouw energiesysteem of chakra’s.

Een healing kan je helpen om weer in contact te komen met jouw eigen energiesysteem door blokkades op te heffen, die je vanuit bepaalde periodes in jouw leven (jeugd, wegvallen van dierbaren, trauma’s, vorige levens) hebt opgeslagen in jouw systeem. Voorts kan het inzicht geven in bepaalde situaties in jouw leven.

Een healing kan nooit een behandeling van een arts vervangen. Het helpt om je vitaler en lekkerder te laten voelen.

Werkwijze

Duur: een sessies kan variëren van 10 minuten tot 1 uur.

Je zit op een stoel. Ik vraag een paar keer naar jouw voor- en achternaam, zodat ik kan afstemmen wat jij nodig hebt. Tijdens de healing loop ik rustig om je heen en beweeg mijn handen.


Het is geen massage met medische indicatie (zoals bij een fysiotherapeut of sportmassage).

Hoe vaak mag je een holistische massage ondergaan? Zo vaak als je wenst. Je kunt ook een strippenkaart kopen voor 3 of 6 behandelingen. Als het lichaam erg vast zit wordt er in sommige gevallen aangeraden de behandeling om de 14 dagen te herhalen totdat het lichaam weer soepel is en daarna om de 4 tot 6 weken

De duur van een holistische massage

  • minimaal 50 minuten
  • maximaal 1,5 uur