Het lichaam bevat op energetisch niveau uit chakjra`s. leven wielen genoemd die verbonden zitten aan een emotie of levens patroon, levensonderdeel. Alle chakra`s vroeger werd er met 7 gewerkt tegenwoordig zijn er 14 die open staan worden in de loop der jaren gevormd of er kunnen er blokkades erop ontstaan door dat we hebben meegemaakt in de familie of die we mee hebben gekregen op energetisch, emotioneel of fysiek niveau.

Zoals de eerste chakra verbonden zit aan het gevoel van veiligheid, materie en geld. Deze chakra is gesitueerd bij je stuit.Als je in je jonge jaren contstant het onvelig gevoel hebt ervaren, als je niet hieraan hebt gewerkt kun je de rest van je leven dit onveilig gevoel blijven ervaren of aantrekken.

Door naar de chakra`s te kijken, kan ik de blokkade wat niet meer nodig is eruit halen , zodat het weer optimaal kan gaan stro,men waardoor jij op een andere manier naar het leven kunt gaan kijken en zelfs andere situaties kunt gaan aantrekken die wel veilig voelen.

Een sessie waarbij naar je chakra`s gekeken wordt.

Als deze uit balans zijn worden ze gelijk in balans gezet. Soms kan het ook zijn dat je chakra`s de verkeerde kant op draaien waardoor je in een soort vicieuze cirkel blijft. Door ze de juiste kant op te laten draaien zie je ook veranderingen plaatstvinden in je leven die je niet voor mogelijk had.

Maak een afspraak hiervoor

Cursus chakra balancing.