Smaak en Vermaak

Sander Beentjes van smaak en vermaak neemt zeker 1x per 4 weken een moment voor zichzelf door gebruik te maken van 1 van mijn expertises zoals een massage, coaching of advies waardoor hij zichzelf kan komen opladen om zo voor zijn gasten te kunnen zijn. Ook jij als ondernemer is van harte welcom voor een oplaadmoment. op en top zijn klanten kan blijven bedienen .

Smaak en vermaak

Voor een tongasme heeft smaak en vermaak alles voor een geweldige avond voor je. Een kleine restaurant waar je alle aandacht krijgt als gast. De gerechten worden uitgelegd en de keuken is open waardoor je de koks bezig kunt zien terwijl ze je eten bereiden, een jong team experts die je een ervaring van je leven geven,Maak een afspraak en ervaar een tongasme, een avond met alle aandacht voor jou