Evenementen agenda

13 januari 2019

Zoetermeer

De rugzak

Het is het begin van het nieuwe jaar. Sluit het oude af en verwelkom het nieuwe!  Gedurende deze cursus gaan we kijken wat je in je energetische rugzak nog meesjouwt van het afgelopen jaar/jaren. Wat kun je loslaten en toevoegen! Je maakt je rugzak leeg en opent je schatkist om te zien wat voor moois daarin schuilt. We sluiten af met een krachtige meditatie die je per mail toegezonden krijgt.

5 februari t/m 21 mei 2019

Locatie: Ambiance Zonwering Tetteroo Du Meelaan 594, 2722 ZM te Zoetermeer

Tijd: 19.30 – 21.30

Reflectie-avonden

Word een nóg betere versie van jezelf!

Met deze cursus groei je als persoon, we creëren als het ware jouw nieuwe identiteit. Je leert waardevolle (levens)lessen die je direct resultaat brengen en die je de rest van je leven kan blijven toepassen. We behandelen 12 verschillende thema’s.  Lees hier meer over deze reflectietraining.

10 februari 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

Workshop EHBK (Eerste Hulp Bij Klagen)

Klagen is gezond! Het geklaag van tegenwoordig Wij klagen tegenwoordig te veel. Alleen op het moment dat we geconfronteerd worden met de “ellende” van de ander zien we hoe bevoorrecht we zijn. Kom en leer hoe je elke dag dankbaar waardoor je de overvloed van het leven kunt ervaren. Klik hier om het E-book te downloaden.

10 maart 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

Alles is energie

Voel jij je ook soms helemaal leeg na het contact met bepaalde mensen of na een dag werk? Leer over wat energie voor jou is en wat je ermee kan. Ontvang de middelen waarmee je in balans, bij jezelf en opgeladen blijft. Deze cursus ook goed voor hooggevoelige mensen. We sluiten af met een krachtige meditatie die je per mail toegezonden krijgt om te beluisteren.

17-24-31 maart en 7 april 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 17.00

De kunst van het masseren

Een vierdaagse cursus waar je alle in & outs leert over massages. Je leert wat je wel of niet kunt doen en hoe je de meest voorkomende grepen kunt toepassen. Je krijgt na de cursus een mooie zelfgeschreven boek als naslagwerk. 17 maart: theorie, praktijk achterkant 24 maart: praktijk achterkant helemaal 31 maart: voorkant 7 april: herhaling voor en achterkant examen

7 april 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

De wandeling naar succes

Hoe vaak ervaar je dat er mensen in je omgeving zijn die alleen maar energie kosten en waarvan je denkt,..die past niet meer bij mij. Ondanks dit durf je niet de stap te nemen om afscheid van ze te nemen. Gedurende deze workshop leer je hoe je afscheid kunt nemen en nieuwe mensen op je pad kunt verwelkomen. We sluiten af met een krachtige meditatie die je online kunt downloaden. Lees verder 

23 juni 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

A thousand words

Woorden, gezegden en gedachten. Welke woorden gebruik je en waarom gebruik je ze? Ben jij je ervan bewust wat bepaalde woorden en gezegden met jou en je omgeving doen? Gedurende deze cursus maak ik jou bewust van de woorden die jezelf en een ander afkraken en woorden en woordkeuzes die je kunt maken die motiverend zijn.

6 oktober 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

EHBE (Eerste Hulp Bij Emoties)

De 4 meest voorkomende emoties waar je het meest mee te maken hebt zijn: angsten, onzekerheden, zorgen en stress. Gedurende deze cursus leer ik je hoe deze emoties gelijk los te laten en te transformeren op een makkelijke effectieve manier dat je overal kunt toepassen op elk moment en plaats op het moment dat ze de kop op steken.

10november 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

Familielijn

Wat draag je mee van je familie die als ballast is? Gedurende deze cursus gaan we die ballast in je familielijn schoonmaken en de schatten die verborgen zijn terug halen naar het hier en nu. We sluiten af met een krachtige meditatie die je toegezonden per mail krijgt.

24november 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

Dankbaarheids workshop

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

10 december 2019

Locatie: Zoetermeer (exacte locatie volgt)

Tijd: 10.00 – 13.00

Open up your heart

Het is december, de tijd voor bezinning en vergeving. Gedurende deze cursus gaan we aan de slag met het hart. We gaan het openen om zo onze harte wensen te kunnen vervullen, de ander en vooral onszelf vergeven om zo met een open en liefdevolle hart het nieuw jaar in te luiden.

Download dit E-book

EHBK

Eerste Hulp Bij Klagen

Ontdek hoe ik het geklaag in mijn leven tot dankbaarheid heb kunnen omzetten. Klagen is goed, alleen is dankbaar zijn een heel mooi gegeven.

Meld je aan voor een evenement

 

Neem een vriend(in) mee en beleef het samen

 

Deel dit met anderen via social media

 

Blijf in contact

Contact gegevens

Heb je vragen ? Aarzel niet en neem dan contact  op

Adres

Barietgeel 29,
2718 BL  Zoetermeer

Mobiel

+31655844403

E-mail

 

mail@giovancahooi.com

 

Evenementen