Meer over Giovanca Hooi

Ik ben een Boogschutter, geboren op Curaçao. Als kind merkte ik dat ik net iets gevoeliger was dan andere kinderen. Bepaalde dingen wist ik gewoon; ik voelde het verdriet, de pijn, de blijdschap en de liefde van alles en iedereen om mij heen. Naarmate ik ouder werd leerde ik mezelf aan deze gevoelens te onderdrukken. Bovendien nam ik het niet zo serieus. Ik was het spreekwoordelijke “schaap” geworden die de “kudde” volgde. Na vele jaren in een vicieuze cirkel geleefd te hebben en uiteindelijk in een depressie terecht te zijn gekomen, besloot ik niet meer met de “kudde” mee te gaan. Ik besloot  mijn eigen pad te volgen, geen baantjes meer aan te nemen die ik niet leuk vond, geen relaties meer aan te gaan waar ik me niet prettig bij voelde. Na het lezen van het boek van Louise L. Hay (je kunt je leven helen) is mijn helingsproces van binnen begonnen.

Tijdens mijn zwangerschap ben ik de opleiding Mind Body Coaching bij Roy Martina begonnen. In deze opleiding merkte ik dat ik de energieën veel beter door mijn lichaam voelde stromen. Ik werd nog gevoeliger, kon anderen nog beter aan voelen, ik merkte dat dit nog maar het begin was. Het zien van beelden en het doorkrijgen van boodschappen werd alleen maar helderder en toen pas kon ik echt begrijpen wat er al die jaren met mij aan de hand was.

Iedereen heeft deze kwaliteiten in zich. Het is alleen meer ontwikkeld bij sommige mensen. Hierna wist ik dat ik mijn pad had gevonden en vervolgens heb ik diverse massagecursussen gedaan: Reiki I en II, Intuïtieve Ontwikkeling, Reading, Healing, Voice Dialogue, Deeksha, Dianetics, Chakra analyse, Communicatietechnieken, Vuurloop Practitioner , NLP, Medisch basiskennis, kindermassage B.A.R.S zwangerschapsmassage en nog veel meer. Deze cursussen heb ik zowel in binnen- als buitenland gevolgd. Naast al deze cursussen en opleidingen blijf ik in ontwikkeling en volg ik elk jaar 1 of meerdere cursussen, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Hiernaast houd ik van lezen en lees nog dagelijks boeken die te maken hebben met spiritualiteit, massages, persoonlijke ontwikkeling, mindset, business etc.

Door de helingsprocessen die ik ben ondergaan tijdens deze cursussen, kwam ik erachter dat ik anderen met mijn kwaliteiten van dienst kan zijn. Door deze processen stelde ik mij open waardoor ik objectiever naar de ander keek, waardoor ik de mens meer als een individu ging zien: ieder mens met zijn of  haar eigenaardigheden. Wij zijn mooi en puur van binnen. Wat wij door de jaren heen meemaken zorgt ervoor dat wij bepaalde gedragspatronen ontwikkelen, die door de ander gekenmerkt worden als lelijk en onzuiver. Op een gegeven moment voelde ik dat het tijd was om anderen te helpen met hun eigen helingsprocessen door middel van de technieken die ik mij eigen heb gemaakt via mijn leermeesters.

Testimonials

Giovanca Hooi in de media

Blijf in contact

Contact gegevens

Heb je vragen ? Aarzel niet en neem dan contact  op

Adres

Barietgeel 29,
2718 BL  Zoetermeer

Mobiel

+31655844403

E-mail

 

mail@giovancahooi.com

 

Evenementen