Giovanca Hooi

in een notendop:

  •  iemand die je persoonlijk moet ervaren

  •  een selfmade woman met passie en   wijsheid

  •  een succesvolle ondernemer

“I am an ordinary women who chooses every day to make an extraordinary decision”

Wie is Giovanca Hooi ?

Dat is een vraag die niet simpel te beantwoorden is. Giovanca beschrijven lijkt haast onbegonnen werk.

 

Giovanca moet je ervaren,

voelen en meemaken. Gepassioneerd leert ze haar cliënten wijze levenslessen die direct resultaat hebben én die ze de rest van hun leven meenemen. Giovanca is warm, spontaan, gevoelig en leergierig. Giovanca is doelbewust, heeft doorzettingsvermogen en humor. Giovanca is breed georiënteerd, ondernemend en succesvol. Giovanca is ondernemer, coach, trainer, masseuse, spreker. Giovanca is moeder en dochter. Kortom; Giovanca is veelomvattend. Lees meer…..

 

Zelf beschrijft Giovanca zich als een vrouw met veel POEHA:

 

 Persoonlijke benadering: ik accepteer je zoals je bent en ontvang je in huiselijke sfeer.

Open: oprecht en open benader en behandel ik jou.

Eigenheid: mijn behandelingen zijn afgestemd op de eigenheid van jouw persoon.

Humor: met een lach verzacht ik ook de meest zware situaties.

Aandacht: volledig op jou afgestemd, geef ik jou de aandacht die je nodig hebt.”

 

Giovanca Hooi:  a selfmade woman met passie!

 

Belangrijk voor haar cliënten is dat Giovanca al haar levenservaring inzet om andere mensen te helpen. En dat is niet niets; emigratie, (seksueel) misbruik, ongezonde relaties, tegenslagen, teleurstellingen en zelfs ernstige misdrijven in haar directe omgeving maken deel uit van haar verleden. Ondanks die ervaringen of misschien wel dankzij die ervaringen, is Giovanca uitgegroeid tot een zelfstandige, behulpzame en sterke vrouw. Giovanca weet wat zij wil, benut haar talenten om andere mensen te helpen en leert haar cliënten dat het leven mooi is en dat je zelf de controle hebt.

 

Wijsheid en ondernemerschap

 

Met onder ander haar zelfontwikkelde FEM-massage, Reflectietraining, E-book en Massageboek deelt Giovanca de kennis die ze heeft opgedaan tijdens de opleidingen en cursussen die ze heeft gevolgd om zichzelf te helen. Reiki I en II, Intuitieve Ontwikkeling, Reading, Healing, Voice Dialoque, Deeksha, Dianetics, Chakra Analyse, Communicatietechnieken, Vuurloop practitioner… dit is slechts een greep uit haar indrukwekkende cv. Daarnaast heeft zij tal van inspirerende boeken gelezen, te vinden in de kennisbank (klik hier). Dankzij haar ondernemende en doelgerichte aard, heeft Giovanca haar bedrijven Consciouslife en Jouwoplaadpunt geheel zelfstandig opgebouwd, als platform om al deze kennis aan te kunnen bieden. Alsof dat nog niet genoeg was voor deze alleenstaande en liefdevolle moeder, is zij sinds 2005 vrijwilliger bij Stichting Mammarosa, waar zij als vertaler, voorlichster en voice-over het op haar geboorte-eiland Curaçao geleerde Papiamento inzet.

 

" I give my dreams everyday a chance "

Successen

Giovanca leert cliënten dat je zelf verantwoordelijk bent voor de successen die je wilt behalen. Zelf is zij daar het levende bewijs van. Ondanks haar roerige verleden, heeft zij in het bedrijfsleven meerdere managementfuncties bekleed, teams tot wel 120 personen aangestuurd en startte zij haar succesvolle bedrijven zonder externe hulp. Niet voor niets heeft de media haar verschillende keren belicht en was zij in 2017 genomineerd voor de Pearls of the Dutch Caribbean -award. Zie een compleet overzicht van Giovanca’s mediamomenten onderaan deze pagina.

Giovanca in de media

Hieronder vind je links naar diverse media die aandacht hebben geschonken aan Giovanca als persoon en ondernemer, en haar bedrijven Consciouslife en Jouwoplaadpunt.

Academy Hampton Linen Shirt

Twist Top from Privilege

Zodiac Satin Slip Dress

Atmos Delilah Ruffle Playsuit

Academy Hampton Linen Shirt

Twist Top from Privilege

Zodiac Satin Slip Dress

Atmos Delilah Ruffle Playsuit

Giovanca in het bedrijfsleven

Onderstaande bedrijven maken met regelmaat gebruik van Giovanca`s expertise om als bedrijf, persoon, zakelijk en/of privé te groeien en ontwikkelen.

Blijf in contact

Contact gegevens

Heb je vragen ? Aarzel niet en neem dan contact  op

Adres

Barietgeel 29,
2718 BL  Zoetermeer

Mobiel

+31655844403

E-mail

 

mail@giovancahooi.com

 

Evenementen